Wednesday, January 6, 2016

Peluang Untuk Mengikuti Latihan Nursing [Cerificate dan Diploma] di Tung Shin Hospital kl

Application Form

Untuk makluman , pengambilan bagi Januari 2016 masih diterima sehingga 10.1.2016 untuk Certificate in Nursing. Calon-calon yang datang dari jauh untuk menjalani interview seperti dari pantai timur dan memerlukan tempat tinggal sehari dua, boleh memohon untuk tumpang tinggal  di asrama pelajar. Calon-calon yang datang untuk interview dan diterima belajar akan menjalani pemeriksaan kesihatan di Hospital Tung Shin pada hari itu juga.

Calon-calon yang telah diterima belajar perlu mendapatkan 2 orang penjamin untuk t/tandatangan borang perjanjian secepat mungkin (penjamin perlu ada pay slip/bank statement).

Sehingga hari ini masih terdapat 8 tempat kosong lagi, sesiapa yang berminat untuk menjadi jururawat dan memenuhi kriteria kemasukan, boleh memohon sekarang, nanti kita akan panggil untuk interview.

Bagi calon-calon Diploma in Nursing juga boleh memohon sekarang dan kita akan panggil untuk interview. Sekiranya diterima, sementara menunggu untuk belajar pada bulan April atau September, mereka boleh bekerja dahulu sebagai pembantu ward di Hospital Tung Shin. Mereka boleh memohon untuk tinggal di asrama staf yang disediakan.
 
 
 
 


Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home